Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri?

Jag ligger på rygg,
på stranden
blottad för himmel och hav
har sand mellan raderna.

Plötsligt står Du framför mig,
bländande igen
skymande min gryende frihet.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-25 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP