Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom eftertanke

Att få vara slav
under känslorna
Drivas av glädje
rakt mot dig
Hela tiden känna
att du drivs
till mig
Obönhörligt
Tacksamt




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-25 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner