Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörknad


Den här ön
börjar dra mörkret omkring sig
som en kappa.
Lutar sig över.
Står oss nära
likt en knuten näve. 

Det är vid den här eldstaden
        jag plötsligt går igenom
         en klippvägg av saknad.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 342 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-07-25 08:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När ljuset går upp och man förstår, det är då man kan göra något åt saken...
2018-09-26

  Magdalena Eriksson VIP
Tydligt och bastant på någe vis ochs lutet är förunderligt och sorgligt fan snart är hela skogen en Eldstad!!!!

2018-07-26

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Kryptisk om motgångar och tröstlöshet. Fin dikt.
2018-07-25

    ej medlem längre
Pregnant och uttrycksfullt. I väl valda bilder får man en stark känsla av den inre och yttre ön. Gillas skarpt!
2018-07-25

  Viksten
En vacker och välbalanserad dikt

2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson