Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är jag väl mer....

än en konsument?
Reklam om än det ena och än det andra.
Köp och köp och köp.
Det är lätt att tappa bort sig
skapa köpberoende
när konsumtionen bara är några knapptryck bort.




Fri vers av Feminaz
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-25 08:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Knapptryck kan vara förrädiskt, ständig risk för impulsköp!
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz