Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntningarnas träd



Mina önskningar
hänger som kart
på förväntningarnas träd

en del utvecklas inte
faller ner med sorgsna dunsar

de som mognar
samlar jag i glädjens fruktkorg




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2018-07-25 11:06



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Välsmakande ord!
2018-07-30

  Nils-Robert
En dikt som speglar en tacksamhet till lvets gåvor.
2018-07-29

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och kloka bilder kring att ta till vara och glädjas åt de förväntningar som förverkligas.
2018-07-27

  StinaJ VIP
Kloka insiktsfulla ord.
2018-07-26

  M.Eta
Du är så duktig på att få till fina liknelser, bokmärker. Fin text.
2018-07-26

  Lottie Ålhed VIP
Positivt med sorgsna inslag Vackert skrivet
2018-07-25

  Gunnel Eriksson VIP
Bra liknelser.
2018-07-25

  Kungskobran VIP
Jag föll ner som en skrått
mitt liv blev kort
men kärnan ramlade bort
blev till en ny sort
till glädje för den
som fick känna på smaken
2018-07-25

  Blått Norrsken VIP
Så fint skaldat och ned stor rikedom att vara aktsam om .
2018-07-25

  Niliboy
Ja, vi samlar å när det hamnar i glädjens fruktkorg blir vi så glada!
2018-07-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina metaforer! Glädje är en gåva, att njuta av.
2018-07-25

  Lars Hedlin
Bra ton och flöde!
2018-07-25

  Maria Sundelin VIP
Hoppas det är många
Kramar
2018-07-25

  HenrysDotter
Tänkvärt,ta vara på det man får,glädjas och uppskatta.
2018-07-25

  Öknens Ros VIP
Vissa önskningar slår in, andra inte, glädjande med de som infrias.
2018-07-25

  Poeten Salvador VIP
Fint bildspråk
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP