Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 2 i den uppskattade och hyllade "impotenstriologin"


En sjöman älskar havets våg

En sjöman på böljan den blå
Kunde inte få kuken att stå
När han såg havets vågor
Han blev eld och lågor
Fick ståfräs från Gdansk till Bordeaux




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-25 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande