Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel eller helvete

En dag kom jag till sankte Pär
han frågade vem jag är
vad skall man svara på det,
jag vill alla väl och ve
sade jag , räcker de?

Vad har du då gjort min vän
för att komma till himmelen
Oj nu får jag problem igen.
med sanningen.

Då kom jag i håg
all skatt jag betalt
i alla mina dar
så att det nästan inget blev kvar

Räcker det som biljett
var det rätt ?
måste det vara mera
eller kan det fungera

Då kom jag på
innan jag var tvungen att gå
att jag varit skötsam och glad
reko med ryggrad

Om det inte räcker
så kanske helvetet inte avskräcker
Där är moralkakornas tid förbi
synderna är en merit
Och så slipper jag problemen
med sanningen


















Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-25 11:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag gör så gott jag kan, men är inte felfri, bara att vänta och se hur det kommer att bli!
2018-07-25

  Fulbergarn
vill varken ner eller upp
så jag gör en kupp
påstår jag är infantil
och saknar vuxen stil
så jag får sväva i limbo
i evig tid
2018-07-25

  Öknens Ros VIP
Kan man kanske få en visning innan man bestämmer sig?
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP