Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En eloge

Jag måste först

 få ge en eloge till svensk sjukvård och svensk sjukvårdspolitik

Inget annat land kan erbjuda något liknande

Det finns bara ett problem och det är att vissa människor  inte kan uttrycka sig,

för att definiera sina problem, kanske inte får den hjälp de behöver

Med detta menar jag inte att det är bara  de som är fodrande som får bästa hjälp;

utan bara att de kan formulera vad de behöver hjälp med




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-25 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP