Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika håll

Tusen bitar
Skärvor av ett samvete
Ett liv som gått upp i rök

Vissna rosor
Droppar av vin
Förlorad tid

Blickar av förakt
Guldet har tappat sin glans
Orden räcker ingenstans

Det gled ur min händer
Nattens sena timmar
Ser det sakta försvinna




Bunden vers (Haiku) av Lidde
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-25 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde