Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burning July sun

Burning July sun
we begin to forget rain
dead leaves rustle




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-25 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten