Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLINGERSKANK - tanka

Blank vattenyta

slingrande rörelser syns

vattensnok simmar

solen speglar sig i blått

målar en stig över sjön




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-07-28 18:30



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Vacker bild väl skriven.
2018-07-29

  M.Eta
Text som en levande tavla!
2018-07-29

  Poeten Salvador VIP
Tydlig bild
2018-07-28

  Blomma-Stjärna VIP
texten målar sol på sjö och vattensnok nära ytan, just under vattnet
---- Bravo!
2018-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Reptiles rule!
2018-07-28

  Viksten
Oerhört vacker text
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP