Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens fauna

Lunnefågelns hav.
Där vågor möter klippblock.
Hemlighetens ö.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-25 19:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fascinerande miljö.
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP