Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värme


I valnötträdets skugga

det är värme i luften

citronfjärilars tyngdlösa vingeslag

valnötsträd.... smakar så nötigt i munnen

jag i trädets skugga

grönt i rika nyanser....och frukten

kan inte ta min blick ifrån den

vill vara nära och känna samhörighet

 

valnötträdets skugga.. jag kommer tillbaka




Fri vers av Maiah VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-25 20:45



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2018-08-10

  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP