Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckospindel

Lyckospindel

Nu kryper han på mig igen,
den där Lyckospindeln
Jag har redan per automatik svept ner honom en gång
Ska det vara så jävla svårt att
få vara olycklig
en stund!
Nästa gång han kommer
ska jag hejda mig
låta honom kittlas lite grann.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-25 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP