Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behov - behövningar

 

 

jag behöver ett rum
en boning
en värld

 

jag behöver luft
under penseln
pennan och pappret

 

jag behöver frihet
och liv
jag behöver en utandning
i kreativitet

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-07-25 23:25



Bookmark and Share


  walborg
Skön text att läsa
2018-07-26

  Annie b'larsson VIP
Ni talar om värmen. mig ger den liv, frid och ro som jag samlar på mig likt en ekorre. Sen när behövningarna (bra ord) är stora, då har jag fått styrka att skapa.
2018-07-26

  Hopplös själ
Jag tycker värmen både ger och tar:)
Håller med om att orden går rakt in.
Att vara kreativ är luft och andning men också sinnesfrid.
Fast vi har väl alla vår egen tolkning :)
2018-07-25

  Yrre VIP
Ja så är det, den här värmen tar musten ur allt men tänker att dina ord går djupare än så. Rakt ändå in.
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP