Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt ensam

Må detta vara min sista födelseafton i ensamhet
Någon mer klarar jag inte av
Har gråtit nog nu

Inga utsikter om dagen heller
Eller om allt det efter

Allt där ute verkar så främmande
Alla är så rädda
Fast de vet inte om det
Fast i sina trygga spår

Liksom jag

Men det var min sista i alla fall
Helt ensam




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-26 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP