Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Resort i bergen med konstgjorda stränder på 900 meter höjd

Idag klättrade jag en gata stege av cement, de tunga ogräs bland sprickorna trotsade den brinnande solen.

Jag undrar hur det här kommer runt medan det hela gräset sönder frätandes jorden med gräsklippningsmaskinerna, för det är vad han skrev i kontraktet.

Skam och förbannelse kommer att vara för alla som förstör de traditionella svenska gräs- och blomfälten, säger jag för 2 månader sedan och tittar på resultatet idag.

Smärtan driver oss hårt.
Bland de dolda suckarna blinkar förtvivlan.
en vacker sommar i Sverige som borde ha varit i mitten av naturen
att klättra upp i bergen,
där hallon och blåbär väntar på att bli utvalda, nu är vi kött och sinne i sinnena hos dem som kämpar med de röda elementen.
instinkten av nomaderna att laga mat vid lägerelden, har blivit en kultur.
idag hatar jag denna vana
Gypsy!


  men det gjorde jag också
  Jag blev tillsagd, "var växte du upp, miss?"
Sedan dess har jag en elektrisk grill
middag som lagar på 5 minuter för att göra en drömmiddag, för att orkestrera vilken sorts urlakade kött (macerated)
  (rökt) ”smoked paprika” pulver
och sedan behöver du inte längre rök av dessa prärier…
 eller männen jobba i förnedring och försumlig och obekväm vistelse i grillens värme och rök för att kvinnor är ömtåliga till sånt… och absorberar lukter.

Göra rent bord grillen, som man har på diskbänk är inte stort problem efter drar ur kontakt läger emellan två kalla disktrasor och efter 10 minuter allt är bara att torka bort med lite hushållspapper.

 Så ser ut en drömmiddag hos mig och jag har ful rulle med mina 17 st. Physalis plantor som har blivit 30 cm stora nu vattnar jag bara med pulveriserad flaska på blad.

Men snart ska jag resa till en paradis inkognito, ni som har lite kvar av semester prova på där är en plats för svenskar som vill återhämta sig och finns både hav och berg.    

 

Det nya rumänska paradiset. Resort i bergen med konstgjorda stränder på 900 meter höjd som har kallats "Mountain of the Mountain"

http://mirel.ro/noul-paradis-romanesc-statiunea-din-munti-cu-plaje-artificiale-la-900-de-metri-altitudine-care-a-fost-numita-marea-de-la-munte/

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2018-07-26 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP