Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara ensam


Ensam

Under täcket
Solljus målar ränder genom persiennen
På din kropp

Ord ur hjärtat utan att tänka lämnar min mun
Landar på dina läppar
De är dina nu

Jag vill inte ha dem tillbaka
Jag vill ha det tillbaka




Fri vers (Fri form) av JLS
Läst 591 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-26 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS