Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frihet kanske kan finnas även om ingen verkar minnas hur den kan vinnas... Förlåt hata mig inte mer, jag försöker, jag är på väg, jag kommer så fort jag kan, så fort jag är redo så gör er redo bröder och systrar, för att ta emot en fallen som reser sig


Botgörelse

Jag svär
Jag är inte rädd längre
Jag kommer gå tills mina skor går sönder
Tills mina fötter och allt annat
Bränns
Tills mina känslor
Känns
Tills min själ
Äntligen släcks
Eller återigen tänds

För jag ska
Jag bara måste
Finna dig

Vägen tillbaks till mina änglarötter
Om det så krävs
Utan vingar
Med mina bara fötter

Jag är inte rädd

För med mina bara händer
Klarar jag mig
Genom alla farliga återvändsgränder
Med dom ska jag också
Omfördela från dom rika
Till dom utslitna
Genom jordens alla länder

Mina vänner
Vad som än händer
Tro aldrig att jag vänder
Innan jag har hittat tillbaks till mina sanna fränder


Så förlåt mig
Mina jordliga ex och mina ragg
Jag ska bli ängel
Så ni får min sista tagg
Min klocka
Mina bästa plagg
För framtiden
Leder alltid tillbaks till forntiden
Den eviga cirkelen
Den tidlösa tiden
Av vissa kallad himmelen
Eller den eviga sinnesfriden

Jag vet att ni förstår
Att jag inte går till dom rättfärdiga för att fly från er andra
Jag kommer tillbaks
För att rädda det goda från det onda i oss alla

Tillsamans ska vi tvätta oss alla rena

Så att han kan visa hur vackra han skapade oss
Hur fina vi kan vara om vi bara tillåter oss
Så att vi aldrig behöver skämmas för våra synder när vi speglar oss

I varandra

Och kanske
Vem vet?
För att hitta dig

Den rätte

Om du låter mig?
Kommer jag alltid hjälpa dig när han testar dig
Testar oss
Frästar dig
Frästar mig
För innerst inne
Vet du att han älskar dig
Och vart han än sänder dig
Ska jag gå hans ärenden
I ljusets skugga
Och vaka över dig
Det största som är oss









Fri vers av Somatisering
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-26 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering