Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömmar som sakta spricker, molekyler som vildsint letar upp nya omloppsbanor att fånga in. Ibland väcks helt andra Plan något nytt.. ord som samlats och trillat ut, kan hända att det får en mening att fastna i rätt stycke.


En vanlig dag

Bubblor går sönder svåra att laga nya växer fram ingen som du Bubblan förblir skör.. ifall ej skör... något annat vara. till min Pia.




Bunden vers av danne //
Läst 624 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-26 11:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
spännande nya uttryckssätt
"till min IMP"
2018-09-10

  lodjuret/seglare VIP
Ofta så bubblor gör, spricker och förstör, hotar massans existens, beter sig per referens, letar svagheter samt berör...
2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //