Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kossans liv / skatans flykt

månskäran dimper ner i glaset
solstolen som underlag
glitter i havet som får
mina ögon att svida,
vackerhetens storhet
i naturen
koskit i hagen
välbehag, när jag läppjar mitt kaffe.

nötkreaturfamiljen står ute i havet
uppfostrans lagar,
gläfser och svalkar, klövar
i det saltiga ljumna vattnet.

Stiger upp tillsammans,
flocken,
vi andra, två,
sippar kaffe bland koskit
och flugor
i naturromantiskt område,
inhägnad naturrikedom.




Fri vers (Fri form) av c-loud
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-26 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c-loud
c-loud