Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplicerat

Hon hade aldrig
tidigare
varit med om en
sådan
nära
innerlig,
ömsint
erotisk och
kärleksfull
relation
på distans

Hon minns
speciellt
den totala euforin när
hon
mitt i en orgasm
som mest sårbar
hörde sitt namn och
att hon var
älskad

Det satte spår

Under flera månader
svävade de bland molnen och
överöste varandra med
hängivna kärleksförklaringar

Det fanns ingen hejd på
Lyckan och naiviteten

De byggde luftslott
och flög
alldeles medvetet

Och sen möttes de

När den första uppdämda längtan
tillfredsställts

Osäkerhet eller bara
tystnad
bredde ut sig
över dem

som en vaxfilm
av stel plast

kroppsspråket andades

analfabetism

Hon ägnade sen
åtskilliga timmar åt
att begripa
vad som hände

Vände och vred
på sina känslor

Älskade hon honom
eller älskade hon
det han väckte i henne av

nyfikenhet
lust
erotik
spänning
innerlighet
intimitet

Sex med honom tog
henne
till dimensioner
där orden inte räckte till
Där språket hennes
var
för torftigt

Hon tillät sig istället
att vara
Inte bara vara utan
verkligen
vara
kvinna

Hon
kände,
njöt,
gav sig hän

Hon grät och skrattade

Sådana orgasmer
ville hon aldrig mer gå miste om

De gjorde henne så
sanslöst lycklig och levande

Men distansen
Den var deras
Både deras
välsignelse och
förbannelse




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-26 13:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
starkt gripande vällustig
må hon för evigt dylika orgasmer få
2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP