Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme

En slags värme
stegrad

Du talar om för mig
vem jag är
när jag smeker
din heta andedräkt

Ibland är det så enkelt
så okomplicerat
jag reser mig upp
lämnar lägenheten bakom mig
går ner till ån
och hoppar i

Jag måste känna texten
i kroppen




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-26 13:25



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
FIIIIIN!
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP