Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Den förminskade bilden

Dold-anad-färdriktning
Genom det ovissa

Taggig vegetation
Vild röd hallonfrukt

Helios på väg ner
Skickar strimmor av ljus
via lufthavet ovan

En svag bris strilar likt
ett springflöde
genom trädens lövverk

Törsten väcks åter

Med den förminskade
bilden av vägen
Ledsagar någonting osynligt
oss vidare







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-26 14:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag går in i bilden och känner vägen med alla sinnen. Ditt språk faller som ljuset över bilden, och i vägen öppnar sig ett större perspektiv av livet, mellan det fysiska och metafysiska. Strålande!
2018-08-02

  Stay Golden
fjärran gamla ljus och nya frön.
2018-08-01

  Anya VIP
du rör dig både i det stora och i det lilla i denna text. Vackert med en storslagen känsla.
2018-07-30

  Marita Ohlquist VIP
Fin text att läsa och begrunda!
Har olika tolkningar, tänkte först att ledsagaren är kärleken, men kan även vara en symbol för en högre dimension.
2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP