Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfredsställd

Hon satt
fuktig
i sanden
när han kom

Han svepte runt henne
flera varv
och hon blev
lite frustrerad

Det var så
hett
och han var ute efter
hennes vatten

Så hon serverade honom
just det
i en gul kork

Han verkade tillfredsställd
den lille humlan.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-26 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP