Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag släckte lampan - Det blev ljust

Jag släckte lampan

och det blev lika ljust

här inne

nästan mera

Sån är sommarn

Solen kan vara en 4000-watts-lampa

ibland på sommarn

Då lyser solen mera

än små larviga elektriska saker

Bara hjärtat glöder mer

sent på kvällen


Bara det inre ljuset

Kan lysa starkare

Än sommardagen




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-26 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman