Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden som fastnat

Livet formar ett öde där vi står i kö,
väntar på tiden som fastnat,
fastnat på vägen till ett bättre liv
ett liv utan smärta utan oro
ett liv av lycka och kärlek
Men tiden tar inte slut
gör bara ett uppehåll
allt finns kvar mellan
resans början
och resans ändstation




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-26 16:54



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Absolut så känner man.
Livet är en resa på både gott och ont.
2018-07-31

    Sefarge VIP
Livets växlingar
Så bra beskrivet!
Ibland går tiden
Sakta och ibland
så fort så man ej
Hinner med?

2018-07-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande skaldat om vår resa genom livet!
Känner igen det här med att stå i kö och vänta på tiden som fastnat.
2018-07-26

  SatansSon VIP
för mig fimnns ingen ändstation. men kul fundering.
2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP