Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När jag vattnar dig av glädje och liv växer du.


En blomma av liv.

Blomma.
Jag vattnar dig med liv och glädje.
Du ger Mig lycka och hopp att någon
är tacksam av Mitt vatten. Mitt vatten
Kommer ifrån just bara mig. Du är älskad
Av att jag får ge bara dig vatten. Bara jag.
Ingen annan. Du växer av min tillit.
Och jag växer av din lycka och hopp.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eve Maria
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-26 19:11



Bookmark and Share


  Ex¤animo
En vacker blomma...
2018-07-31

  mare VIP
Vacker dikt
2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Eve Maria
Eve Maria