Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Jag ser solens strålar dansa på vattnet och hur vinden dansar med mitt hår. Jag känner hur vågorna lockar mig att gå längre ut. Jag kollar bakom mig och ser en stor skog med ekar som stärker sig till horisontens slut. Ett leende sprids på mitt ansikte och glädjetårar faller från mina kinder. Jag börjar dansa i vattnet. Jag kollar upp mot himlen och ser fåglar flyga till sitt nya hem. Jag faller ner på knä och känner vattnets värme omsluta mig. Jag ser en snäcka på botten och ser att det speglar stjärnorna på himmelen.




Fri vers av Sara.lykke
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-26 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke