Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Karamelliserat hat

 

de ligger i skuggan

de solar sig bruna

de sprider sitt hat

de sockrar sin vision

 

värmeböljan steker på

sockret karamelliseras

glaserar deras kroppar

hatet hårdgrillas i hettan

 

i solehettan säger det "POFF!"

hatet smälter ned till en smet

kvar blir en knaprig brun yta 

vars innehåll döljer en människa

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-26 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP