Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tåg går igen

Under oss sjunger urräls syllars sång

Stinsens runda utrop - båd vid ankomst och avgång - beblanda självande Europas slutrop:
”Påstigning, anhalt, ligg sov exit”
”EU, UEFA, Euro, exit”

Implicit

Passlösa gränslösheter passera
där min artonåring nyss nattväcktes per
var valuta
å sen tidigt stämplades fett
-Nu sittes med redan vuxen platsbiljett

Nästa år är man senior i nygamla spår




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-27 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP