Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmens sorg

 

värmens sorg klibbar
smälter ut som kladdigt smör
varje rörelse väter 

rinner flödigt
som champagnebubblor
på racerförarens podie

markens grönska glöms 
sprickorna av torkan
blir en vardagssyn

i dalens djup
lyser flodens fåra torr
sanden väntar himlens tårar

tårarna som droppar
en sann verderkvickelse
för natur och mänsklig själ 

 

 

©tk.

 

 




Fri vers av thyra
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-27 11:20



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Hopp om dropp
är på topp i
vårt lopp!
Hos dej som
hos mej, önskar
vi ett flöde som
blir årets grej
2018-07-27

    ej medlem längre
gillar!
2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra