Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga vara vuxen och ta ansvar för sitt liv.


Måndagsblues

Jag känner mig nedstämd och dämpad
ovanligt lugn och kuvad
Inom mig stiger ett stilla nej
Jag vill inte
tvinga mig inte då att ta tag i det springande barnet som är jag
Det är jag, mitt i en måndagsblues




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-27 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa