Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Därför säges att Jesus frälsaren lever.


Skivor av Univers.

den totala tiden existerar endast i "skivor av utrymme"
skivor existerar separat från varandra och kan bättre förstås av hypostaser.
 dessa hypostaser sammanställs av hjärnan, det är den som bildar tidens axel och vi uppfattar det som sådant.
i huvudsak är de bara en fångst av de 24 bilderna / sekunden som ger oss känslan av rörelse.
 läckaget av tid är en illusion av ofullständig kunskap om universums lagar och regler.
varje objekt har sin tid som förflyter oberoende av de andra, men hans tid beror till stor del på plats och gravitationsfält.
det vill säga en man kunde leva längre om han var utanför vår galax än vad han gjorde på Terra.
om någon lämnade den här världen, men det betyder inte någonting, eftersom människor som vi vet att skillnaden mellan det förflutna, nutid och framtid är bara en illusion. "
 I grunden finns det inte tid som vi tror. Universum måste ses som en statisk kropp som styrs av välgrundade fysiklagar:
 ett beslut är en illusion av framtiden för en grupp av nervceller efter en komplicerad process, välja från en mängd olika varianter som redan har hänt eller inte.
det vill säga vår hjärna ger oss en illusion av tid, även om han är ansluten i realtid, finns det enligt kvantfysik samtidigt och därifrån ta informationen i framtiden som konstigt eller inte hänt redan.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-27 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP