Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En yogi går nog inte långt!


Vandrande vålnaden....!

Var ut i dag å lufta fläsket

flera blev förvånade,

jaså, han kan gå

Men nog går det

sakta,

Han skall tuktas

Gå du, bara gå

jag räknar till

sju,

kossan säger mu

å frugan e lit sur

handla fel på

affärn,

men nu råder

frid!

Kul att du kom

hit!

Vi gjorde det

inte med flit!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-27 17:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra och tänkvärt skaldat med humor!
2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy