Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Platsbrist

En utfattig bonde ifrån Hjo
Köpte sig en gammal billig so
Men jag har ingen stia
Enda peng är en tia
I badkaret kan hon ju få bo




Bunden vers (Limerick) av ecel
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-27 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel