Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets symfoni

En skugga som syns, är det jag?
ett öde i ödets förlopp.
Livet rusar i rasande fart
vänder inte åter,
tar nya tag.
Vad är jag värd
i denna underliga värld,
fylld av brist och fel
är jag kanske värd en del.
Möjligheterna kom och gick
en del var bra
de flesta var inget att ha.
I ödets symfoni
spelar det ingen roll
vem jag är och vad jag gjort
I evighetens ljus försvinner jag fort
saknad av få
i en tusendels sekund
eller två.




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-27 19:36



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Tiden känns bara snabbare och snabbare, så hur att hinna med?
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP