Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och "journalister" har sakta ihjäl mig... Enbart ett "jättekort inhopp"... det är kompakt kaos här. Glad att jag andas. Sköt om er vänner, kamrater och krigare!


Folk tråkar ut mig

 

 

Ett utropstecken... eller tre [!!!]

bara för att bekräfta hur intetsägande jag är.

 

Versaler i massor och texter i fetaste stil

för att markera hur ointressant jag är.

 

Jag läser hellre ett kakrecept - för utgångna

finska pinnar, än din jävla byline,

ditt självupptagna sunkiga kräk.


Men puss på dig, din mamma gillar dig säkert.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-07-27 20:11



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Äntligen fick jag
lite energi här
i den annars så pisstrista
sajten




2019-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det var en riktig käftsmäll till de pretentiösa skribenter! Ibland får man utslag av all skit man läser av självutnämnda profeter, som är dåligt pålästa.
2018-07-27

  Viksten
Du är alltid intressant att läsa
Dina dikter berör
En stark känsla som överförs
till läsaren
Svårt att ge bättre betyg
2018-07-27

  Staffan Nilsson

Oj!
Denhär gör ont i alla pretentiösa skribenter
Som vanligt snyggt från dig

2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP