Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto på min fyrfota vän Alba


Det kommer en dag

det kommer en dag

när ensamheten

inte längre känns så frusterande

det kommer en dag

när jag lärt mig

att ta vara på de stunder

som ger mig trygghet och lugn

jag ska inte behöva känna mig utanför

det gör mig illa

och jag ska inte behöva känna så

jag vet och känner att det kommer en dag

då jag kan glömma

alla som gjort mig besviken

som sagt sig vara min vän

inte är det

det är bara tomma ord

det som sägs många gånger

jag tänker inte bry mig längre

hoppas få må bra

omge mig med dom vänner

som är äkta

inte pratar bakom ryggen när jag inte är med

jag har hellre några få vänner

som är verkliga vänner

inte massor av såna som kallar sig vän

men inte är det

det kommer en dag

när hela jag får må bra

 

anits 27 juli 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-27 22:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Verkliga vänner är bäst...
2018-09-26

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint framfört!
2018-08-08

  Ann V Åhsberg VIP
Så sant skrivet. Tack för dina tänkvärda ord!


2018-07-31

  morgonstjärna VIP
exakt kunde inte sagt det bättre.
kvalitet bättre än kvantitet.
en god vän ger glädje och vänskapen blommar

2018-07-28

  Niliboy
Ja, vänskapen kan vara knepig, men får bedja å hoppas!
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP