Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små


små lätta moln
ett slags tomhet
efter sjukdomen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-28 05:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om denna med sin kontrast mellan de bekymmerslösa molnen och tomheten.
2018-07-28

  lodjuret/seglare VIP
Längtan efter regn
även små droppar
skänker individen svalka
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP