Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku - Blodmåne

 

 

Skogsduvan spejar

högst upp på plåttakets krön

 

Blodmånen stiger

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jessica Ebbesson
Läst 352 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-28 08:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrade att titta på den.
2018-07-28

    ej medlem längre
Love it!!! Perfekt rytm och balans..
2018-07-28

  Boneyfrank VIP
Jättefin dikt om något Jag hörde talas om, blev nyfiken på, men glömde bort, som alltid. Jag är aldrig där det händer!
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson