Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets stig

Livets stig slingrade fram
bakom nästa krök
vi fann varann

nyfiket forskande
försiktigt kännande
undrande 

vågar jag tro
är du på riktigt
hjärtan fann varann




Bunden vers av AjBi
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-28 10:56



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin!
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi