Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Kräftans vänkrets

Brännvinskrävande
Krasmatskadaver
Tronar på tallriken
Tjogkokta i dillstinn lag


Kvällens klo är en
Fullmatad goding med
Stor stjärt och kraft i nypet
Mjuk under det sträva skalet




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-28 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar