Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alt många ställer detta fråga om sina länder.


Om Rumänien inte existerade längre.

 

 https://www.facebook.com/NewsDinDiaspora/videos/1893456944047474/UzpfSTEwMzc1ODk1MDk2MzQyMjY6Vks6MTg5MzQ1Njk0NDA0NzQ3NA/

 


Den berömda nutritionisten Simona Tivadar uttryckte i ett inlägg på ett socialt nätverk sorg och oförmåga att möta den rädda utflykten från de skickliga och välutbildade personerna från Rumänien till andra länder,
 "Detta kommer att vara en av mina inlägg rasismen sorg: bestod varje dag som är samtida med försvinnandet av det rumänska folket, som jag kände honom.
De mest flitiga, mer uppriktiga, mer allvarliga och herrar emigrerade och fortsatte att lämna massivt, från den bästa jordgubben eller snickaren till den bästa läkaren eller det vetenskapligaste ljusaste sinnet. det är en hemsk exodus.

Landet är konfiskerat av stift och brottslingar och jag vet inte vilken är en mer skadlig art. Folket förblev pöbel och handikapater vissa dinosaurier som jag och några unga entusiaster som håller tält lägre låt oss inte falla in i huvudet. Naturligtvis är nuvarande ledare inte eviga. Naturligtvis i detta land rikt och vackra kommer långsamt andra nationer, först för att arbeta, sedan att torka ut och observera som personer närvarande inte gör: Kanske asiater kan afrikaner kan sydamerikaner som du vet? Och det kommer att bli en annan befolkning som blir ett folk i ordet sanna förnuft. Jag skulle ha föredragit att vara samtida med världens ände, åtminstone samma öde för hela mänskligheten.
Så jag ser sorgset mitt folk kämpar i sina dödsryckningar medan andra nationer utvecklas mot bättre kunna överleva eller bastards hysterisk historiska kortlivad. Vi lämnade förmodligen för mycket makt från diktaturen för att möta ytterligare historiska process
Jag hoppas kunna uppfinna kryogeniks under mitt liv, jag skulle väldigt mycket vilja vakna om två eller tre hundra år och se vilka som bor i dessa länder. När det gäller slutet, har jag ingen tvekan. Och jag säger det utan en viss patetisk, kall som en forskare som studerar ett vetenskapligt experiment. Historieboken är hänsynslös, det kommer också att notera hur vi har tappat orsakerna till detta har hänt. Jag skulle ha velat det inte hända under mitt liv. "




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-28 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP