Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synvilla

 

havsspegeln ljuger

tre vildgäss och två svalor

gör ingen sommar

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-28 18:22



Bookmark and Share


  J-M
Gillar!
2018-08-06

  TrollTörnTrappan VIP
Haha, inte ens en sådan finfin spegelbild lyckas lura verkliga fakta till att överskrida ordspråket...
2018-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Å andra sidan har vi fått nog av sommar nu, så det gör inget alls.
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X