Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningsvind

Om en tid är vi glömda
dikterna aska, molnformationer
och jorden rullar fram genom rymden
den spruckna skorpan, ravinerna
skelettdjuren som strövar
och alla ord som inte längre finns
som ingen längre minns har funnits
lagrade i bröstkorgarna
de förkolnade vävnaderna,
avtrycken av fjädrar
mekaniska armar, bländare, ben




Fri vers av Grävling
Läst 241 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-07-28 19:17



Bookmark and Share


  87383 Karlsson
det här var riktigt bra.

precis så.
2018-07-30

  Nanna X
Ars Longa
Vita Brevis
2018-07-28

  danne //
Starkt och verkligt etsar de fast hos mig.

Fint skrivet .
2018-07-28

    ej medlem längre
Apokalyptiskt ... men vackert
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling