Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen i varat

Famlar, svamlar i blindo
Hettan
Framtiden
Är det du och jag?
Jävla väder!
Och vanligare ska det bli
Klimatförändringarna är här
Så mycket jag inte vet hur jag ska hantera
Orkar inte med hetta och torka
Längtar efter svalare temperaturer
Och regn
Är utslagen
Katterna med
Och du? Vad tänker du?
Råkade jag sabba allt eller vill du fortfarande ses när du kommer tillbaka?
Mitt hjärta är konfiskerat
Men ditt är fritt? Fortfarande. Eller?
Ja
Svalka, svalka. Ge mig svalka.
Så jag kan tänka klart
Agera på det jag kan
Här och nu
Och låta tankarna vara




Fri vers av Örnflickan
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-28 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnflickan