Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rain against skin

Rain against skin
the novelty of wetness
promise of life




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-28 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten