Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irriterade poetry tänk om strålning emitterande enheter?

Länshälsovårdsföreningschefen mottar varie månad 2200 lei, en ökning av skadorna
De som arbetar på datorn läggs till bruttolön på över 14 000 lei och semesterkuponger på 1450 lei.
Fördelen beviljas efter en årlig kommission från folkhälsedirektoratet kommer att kontrollera varje kontor för att se om det finns några datorer, xeroxer, skrivare eller andra strålningsemitterande enheter.

"Dessa bonusar överförs till lönelagen. Dokumentationen för beviljande av ökningen av skadliga förhållanden utarbetas av en expert på yrkesmedicin och godkänns därefter av andra institutioner. Alla husmedarbetare drar nytta av en 15 procent direkt ökning och 15 procent ökning av datoraktivitet. Och vi är inte de enda anställda som har dessa bonusar. Alla som arbetar, till exempel på datorn har denna tvist. Sporer har kommit för att korrigera löneförluster, för att vi har förlorat lönerna med lönesamlingen "alla anställda i den lokala förvaltningen dra nytta av denna lön, mellan 600 och 1400 lei, beroende på lön.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2018-07-29 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP