Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du för mig

När det
Fattades ord
För mina
Känslor

Du var där

När jag
Var svag
Sjuk och
Behövande

Du var där

När jag
Kände mig
Oförstådd
Och ensam

Du var där

När min
Huds törst
Ville bli
Släckt

Du var där

Natt & dag
Skyddade du mig
Gav mig mod
Att möta livet

Du min älskade

Alltid där




Fri vers av Virvelvind
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-29 02:38



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Fin kärleksdikt med den älskades närvaro i centrum.
2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind